Facebook lietotājs Valters Zirdziņš, kurš darbojas “Valtera restorānā”, publicējis savas pārdomas par to, cik grūti ir strādāt restorānu biznesā, ja vēlies klientam piedāvāt kvalitatīvu ēdienu.
Valters raksta:
“Reti rakstu. Par šādām lietām vispār nekad nevēlos runāt. Šis pat nav viedoklis, šī ir vienkarši patiesība. Neskatoties pat uz pēdējiem notikumiem saistība ar Latvijas restorāniem un kriminālpoliciju.
Manuprāt visiem ir skaidrs ka mūsu valstī kautkas nav kārtībā. Pat ne kartībā. Tas ir bandītisms, mūžīga cīņa, reketierisms, reiderisms un melu pasaule. Un pats galvenais, manuprāt, ir aizliegums šinī valstī no sirds darīt prieku citiem, mīlet ar to ko mēs nodarbojamies, darīt labāko ko esam mācijušies, būt godprātīgiem un darīt lietas pec labākās sirdsapziņas.
Šeit tas vienkarši ir aizliegts. Runājot par restorāniem, kafejnīcām un pavāra profesiju. Uz jautājumu vai kādam ieteiktu šeit atvērt savu restorānu un censties gatavot godīgu, īstu, labāko ēdienu ko esam mācijušies saredzēt un just?
Atbilde noteikti būtu-nekad nedariet to! Jūs noteikti bankrotēsiet, ieliks cietumā, atnāks puiši no offisa un atņems varbut jūsu dzimtas mājas. Kļūsiet par zagli, ieslīgsiet parādos, arī paliksiet parādā par to ka strādāsiet 30 dienas mēnesī, gatavosiet savu pastu ar rokām, arī par to ka maizi micijāt paši.
Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!
Šeit ir 1 komentārs
Ne par velti pilna Rīga ar kebabnīcām.
Izsaki savu viedokli!