Lai būtu ērtāk, pildījumu var ielikt konditorejas maisiņā, nogriezt galu, var izmantot arī blīvu plastmasas maisiņu.

Spiežam pildījumu uz mīklas plāksnītēm, sarullējam tās caurulītēs. Aizspiežam malas.

Liekam caurulītes uz cepamās plātes, kurā ieklāts cepamais papīrs un cepam sakarsētā līdz 180 grādiem cepeškrāsnī, režīmā, kad cepas gan augšpuse, gan apakšpuse.

Caurulītes izcepas ļoti ātri, kad kļūst zeltainas malas un apakša, ņem ārā no cepeškrāsns ar visu cepampapīru. No papīra noņem tikai atdzisušas caurulītes.

Krēmam 700 gramiem auksta krējuma pievieno cukuru un vaniļas cukuru, samaisa un krēms gatavs.

Traukā liek vispirms 5 caurulītes un bagātīgi noziež tās ar krēmu, tad virsū liek 4 caurulītes, tad katrai kārtai pārziest krēmu.

Nedaudz krēma atstāj tortes malām. Torti liek ledusskapī uz 3-4 stundām, labāk uz nakti. Pa to laiku torte būs labi savilkusies. Apgriež tortes galus, lai atklājas glīts šķērsgriezums.

Pārziež tortei atlikušo krēmu un pārber pāri apceptus sasmalcinātus riekstus, var pārbērt vēl arī rīvētu šokolādi.

Torte sanāk diezgan liela un ļoti garšīga.

Labu apetīti!