Pagatavošana:

1. Sajauc kopā olas, cukuru, miltus un vaniļas cukuru.

2. Masu labi izmaisi, lej tajā pienu un liec uz uguns.

3. Vāri krēmu, pastāvīgi maisot, līdz tas sabiezē. Kad krēms nedaudz padzisis, pievieno tam sviestu un visu labi samaisi.

Var sākt veidot torti: iemērc cepumus krēmā un kārto tos traukā. Nežēlo šo brīnišķīgo krēmu: jo vairāk tā būs, jo garšīgāka būs torte.

4. Pēdējo cepumu kārtu nozied ar atlikušo krēmu.

5. Pārkaisi torti ar cepumu drupačām! Tas arī viss – maigākais gardumiņš ir gatavs!

Pagatavošanas kārtību var arī noskatīties video:

Šo kārumu varēs pagatavot pat kulinārs – iesācējs!