Daudziem garšo kopš bērnības labi pazīstamā torte „Napoleons”. Ne vienmēr veikalā pirktais kārums ir tikpat garšīgs kā mājās gatavotais. Taču, ja vēlies nogaršot ko pa īstam gardu, bet laika pavisam maz, tad var pagatavot „Slinko Napoleonu”.

Lai to izdarītu, nevajag karsēt cepeškrāsni. Pēc garšas torte sanāks kraukšķīga, bet tās maigais krēms kusīs mutē. Ja godīgi, šis ir visgaršīgākais  „Napoleona” variants, ko esmu ēdis. Pagatavo arī tu!

Sastāvdaļas:

800 grami kārtainās mīklas cepumu „Austiņas”;

1 litrs piena;

4 olas;

150 grami sviesta;

0,5 glāzes cukura;

6 ēdamkarotes miltu;

šķipsniņa vaniļas cukura.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!