Piedāvājam ļoti garšīgas krekeru uzkodas recepti. To pagatavot ir ļoti ātri un viegli. Produkti nepieciešami vienkārši un pieejami.

Vajadzēs:

200 g apaļos krekerus

3 vārītas olas

100 g cieto sieru

0,5 kārbiņu zivju konservus (eļļā)

250 g majonēzi

½ sīpola

1 daiviņas ķiploka

1 sāli, piparus

Pagatavošana:

1. Novāra olas, notīra tās un sasmalcina. Sajauc ar majonēzi.

2. Konservus sasmalcina ar dakšiņu.

3. Notīra un sasmalcina sīpolu.

4. Sarīvē sieru un ķiploku. Pievieno majonēzi un visu samaisa.

5. Kārto salāttorti. Šķīvī aplī liek krekerus, pāri liek olu maisījumu, tad atkal krekeru kārtu, tiem pāri pārspiež majonēzi, tad kārta zivju. Pārber pāri sīpolus. Un atkal krekeru kārta, kurai pārziež majonēzi. Tad seko siera kārta. Pēc tam atkal krekeri un pāri majonēze.

6. Dekorē ar atlikušo olu. Atdala baltumus no dzeltenumiem un sarīvē. Centrā ber dzeltenumus, pa malām – baltumus. Torte gatava! Liek ledusskapī, lai stāv līdz rītam.

Lai labi garšo!