Piebildīšu, ka ūdeni vajag uzvārīt jau iepriekš, lai nav jāgaida līdz tas uzvārās.

Pēc 10 minūtēm omleti izņemam no maisiņa (tā nepielīp pie maisiņa sienām), liekam uz šķīvja, sagriežam un ēdam!

Gardumiņš!!!

Recepti var dažādot, pievienojot tai kādu kūpinājumu, dārzeņus vai sēnes, pēc šīs receptes:

Porciju skaits: 1

Vajadzēs:

2 olas;

2 šķēlītes sagrieztas kūpinātas gaļas pēc izvēles;

0,5 glāzes rīvēta siera;

1 ēdamkarote sasmalcinātu sīpolu;

1 ēdamkarote sasmalcinātas paprikas;

2 ēdamkarotes sagrieztu tomātu;

1 ēdamkarote adžikas vai salsas;

2 sagrieztus šampinjonus.

Pagatavošana:

Iesitiet olas palielā polietilēna maisiņā ar aizdari. Izlaidiet no tā lieko  gaisu un aiztaisiet to. Sakratiet un paburziet maisiņu, lai olas sakultos. Atveriet maisiņu un pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Atkal izspiediet lieko gaisu un aiztaisiet maisiņu.

Katlā uzvāriet ūdeni. Lieciet tajā maisiņu. Var vienlaicīgi likt vairākus maisiņus.

Gatavojiet 30 minūtes. Izlieciet maisiņa saturu uz šķīvja un baudiet gardo maltīti!