Meklējat maksimāli garšīgus un vērtīgus iecienīto ēdienu variantus?

Tad pievērsiet uzmanību šai receptei. Tā būs maisiņā vārīta omlete.

Pārsteidzoši, bet maisiņā vārītā omlete nemaz nav sliktāka par savu cepto analogu. Maiga un sulīga, pie tam tās pagatavošanai nav izmantota ne kripatiņa taukvielas. Tāda omlete būs ideāls bērna brokastu variants.

Var, protams, omleti gatavot arī uz pannas, bet maisiņā vārīta omlete būs ļoti maiga un diētiska, jo kā jau teikts, tajā nebūs ne grama taukvielas.

Ja jums ir aizspriedumi pret gatavošanu maisiņā, ar tādiem pašiem panākumiem varat omleti vārīt stikla burkā!

Vajadzēs:

3 olas;

2/3 glāzes piena;

Sāli pēc garšas.

Ja jums garšo salda omlete, varat pievienot cukuru. Bet, ja vēlaties ko pikantāku, tad zaļumus. Mums patīk bez piedevām.

Ar mikseri sakuļam olas kopā ar sāli, pielejam pienu un vēlreiz sakuļam. Masa sanāk pašķidra, bet pufīga. Ņemam divus celofāna maisiņus, liekam vienu iekš otra un lejam iekšā olu – piena masu. Aizsienam maisiņu un liekam varošā ūdenī tieši uz 10 minūtēm.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!