Pilnīgi iespējams, ka tieši krējuma torte (tautā saukta par krējumkūku) ir viens no pirmajiem nopietnajiem desertiem, kurus gatavot mācās meitenes, kad sāk mācīties gatavot ēst. Krējumkūkas recepšu ir tik daudz, ka vai galva reibst!

Ir gan vienkāršās, gan sarežģītās, gan ar smilšu mīklas, gan biskvīta mīklas pamatni un ar visdažādākajiem pildījumiem.

Arī mēs nevaram apiet šo gardo desertu un piedāvājam ātrās krējumkūkas recepti. Novērtējiet šo gardumu ar gaisīgajām ripām un maigo krējuma krēmu!

Šī kūka ir īsts atradums strādājošajām saimniecēm, kā arī tām, kas tikai sāk apgūt konditorejas mākslas pamatus. Jo ar minimālu spēka pielikšanu saņemsiet skaistu un gardu desertu. Ripas varat cept arī multivāres katlā – sanāks vēl pufīgākas un gaisīgākas. 30 – 35 minūtes cepšanas režīmā būs pilnīgi pietiekami.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!