Un nu kārtojam torti. Uz pirmās vafeļu plāksnes liek virsu siļķu – sīpolu masu (pusi ). Pāri pārlejam majonēzi un liekam virsū nākamo plāksni.

Uz tās liekam sasmalcinātās ar sīpoliem saceptās sēnes (arī pusi). Atkal pāri ziežam majonēzi un liekam pāri nākošo plāksni.

Uz tās liekam burkānus (arī pusi) un atkal pāri ziežam majonēzi.

Visu atkārtojam vēlreiz. Virsējo – burkānu kārtu, kas noziesta ar majonēzi, bagātīgi pārkaisam ar rīvētu sieru un zaļumiem. Lūk, cik sklaista siļķu tortīte mums sanākusi!

Liekam nostāvēties kādas 3 stundas, var arī uz nakti likt ledusskapī. Jo ilgāk torte tiks turēta ledusskapī (protams, saprāta robežās), jo vieglāk tā būs sagriežama.

Sagriezta nelielos gabaliņos, šī tortīte var aizstāt tradicionālo siļķi kažokā. Ticu, jums ļoti garšos!