Ja vēl nekad neesat cepuši maizi, tad iesaku sākt ar šo recepti. Tā ir nereāli vienkārša un izdodas vienmēr par visiem 100 %. Cepu maizi pēc šīs receptes jau daudzus gadus un ne reizi tā mani nav pievīlusi.  Cept maizi ir tik vienkārši, ka ar to galā tiks pat berns.

Sīkumus uzzināsiet no video. Ja vēl neesat dzirdējuši par šādu metodi, tad būsiet patiesi šokēti par to, cik tā ir vienkārša un laba!

Sastāvdaļas:

400 g miltu

1 g sausā aktīvā vai ātras iedarbības rauga ( ¼ tējkarotes)

300 ml ūdens

8 g sāls (1 tējkarote ar kaudzīti)

Nedaudz miltu darba virsmas pārkaisīšanai.

Sīkāku pagatavošanas recepti skatieties video. Labu apetīti!

Video: