Un tā – pirmais, ko Džulians nogaršoja. Viņam pasniedza stori. Klāt kūpinātai zivij piedāvāja laša kremu un “Sterling Royal” ikrus.

Nākamais ēdiens ar ideālu tekstūru bija pagatavots no 3 sastāvdaļām 3 dažādās temperatūrās: molusku ragū un jūras ezis, vārītais krems ar zaļu ābolu.

Vienkārši ideāls papildinājums – stiklene. Nevis tāda, ko var nopirkt katrā veikala kasē, bet zaļa, ar piparmētru un zirnīšiem.

Labākajā restorānā pasniedz labākos ēdienus, kas pagatavoti no labākajiem produktiem. Tautoloģija? Piedodami šajā gadījumā. Viņi lepojas ar to, ka paši izaudzē lielāko daļu no tiem. Spilgts piemērs – sparģeļi.

Pēc lieliskajiem sparģeļiem viesmīlis pasniedza ne mazāk efektīgu un garšīgu ēdienu fua-gra ar dārzeņiem

Šefpavārs turpināja pārsteigt blogeri. Nākamais ēdiens – paltuss ar langustu un ar kūpinātiem ķiplokiem. Neiedomājami maigs!

Šķiet, ka restorāna mērķis nav tikai garšīgi pabarot, bet arī pārsteigt. Lobsteru šeit nepasniedz vienkārši ar burkāniem, bet ar granolu, ingveru un daudzām garšvielām. Un tas nu ir ēdiens, kuru nevar aizmirst.

Pilnīgi iespējams, ka cāli pasniedz lielākajā daļā restorānu, bet ne tā, kā šajā – ar ūdensaugiem un milzīgu saldūdens garneli.

Bet šis ēdiens ir spilgts piemērs, kā var gaļu pagatavot 4 dažādos veidos: ribiņas, desiņas, ravioli un saldā gaļa.

Un, protams, muskuspīle medusglazūrā ar lavandu.

Neiedomājami garšīgs ēdiens: sulīga un maiga pīles gaļa ar sparģeļiem, vieglu mērcīti un zemenēm.

Kad Džulians bija nobaudījis arī pīli, viesmīlis piedāvāja viņam izvēlēties sieru. Tā kā piedāvājums bija plašs, blogerim nenācās viegli.

Maizes standziņas ar rozīnēm – tas ir atsevišķs stāsts. To apvienojums ar sieru nav vārdiem izstāstāms. Satriecoši!

Un nu esam nonākuši pie deserta. Tās ir mandarīnu putas, kas sasaldētas ar šķidro slāpekli.

Vai esat kādreiz nogaršojuši atūdeņotu šokolādes uzpūteni? Apbrūninātu sauso pienu un šerbetu no baltās šokolādes vienā desertā? Bet Fangam tas izdevās, kad viņš baudīja desertu no šokolādes un piena.

Pēdējais ieraksts – dažādu veidu makarūni. Šajā brīdī saldummīļi priecājas visvairāk.

Kārbiņa ar želeju noslēdz ēdienkarti. Tas ir lielisks saldās dāvanas variants, ko parasti paņem līdzi. Kaut gan visdrīzāk Džulians Fangs ilgi negaidīja, lai to atvērtu.

Jā gan, restorāna šefpavārs prot pārsteigt gan ar ēdieniem, gan ar pasniegšanas veidu. No dienas uz dienu viņš pierāda apmeklērtājiem, ka Mišlēna zvaigznes viņam nav piešķirtas tāpat vien.

Šādas lepnas pusdienas Džulianam Fangam izmaksāja 295 dolārus no personas. Bet blogeris piekrīt, ka ēdieni ir šīs naudas vērti.