Sastāvdaļas:

200 g milti

2 tējkarotes cepama pulvera

100 g cukura

200 ml kefīra

5 ēdamkarotes eļļas

1 tējkarote vaniļas cukura

Pagatavošana:

1. Cepeškrāsni sasildīt līdz 200 grādiem. Cepamo formu ieziest ar sviestu un apkaisīt ar mannas putraimiem, lai vēlāk vieglāk būtu biskvītu izņemt.

2. Miltus izsijāt, pievienot tiem cepamo pulveri, vaniļas cukuru, visu samaisīt.

3. Kefīram pievienot eļļu un cukuru. Samaisīt, lai cukurs labi izšķīst.

4. Iegūto masu liet miltos, labi visu sakuļot ar putojamo slotiņu, līdz sāk veidoties burbulīši.

5. Tad ātri ieliet mīklu formā un likt cepties. Cept aptuveni 15-20 minūtes (tas atkarīgs no cepeškrāsns).

6. Pirmās 10 minūtes cepeškrāsni vērt vaļā nedrīkst, citādi biskvīts nepacelsies.

Labu apetīti!