Šie gurķīši patiks daudziem, jo tos pagatavot var burtiski dažu minūšu laikā. Tos var pagatavot kā piedevu pusdienās vai vakariņās. Tie ļoti labi izskatīsies arī uz svētku galda.
Nepieciešamie produkti:
– 1 kg gurķu;
– 1 buntīte diļļu;
– 1 ķiploks;
– 5 ēdamkarotes 9% etiķa;
– augu eļļa;
– sāls.
Pagatavošana:
– Gurķus rūpīgi nomazgājam, nogriežam galiņus, sagriežam katru 4 daļās. Sagatavotos gurķus liekam bļodā.
– Mazgājam dilles, nosusinām, smalki sakapājam.
– Nomizojam ķiploku un sagriežam smalkos kubiņos.
– Dilles un ķiploku pieliekam gurķiem, pieberam sāli, pielejam etiķi un mazliet augu eļļas. Visu samaisām, pārklājam ar pārtikas plēvi un atstājam iemarinēties uz 30 – 40 minūtēm.
Šeit ir 0 komentāri
Izsaki savu viedokli!