Sastāvdaļas mīklai:

130 g milti

3 olas

20 g kakao

100 g cukurs

2 tējkarotes cepamais pulveris

2 ēdamkarotes medus

Krēmam:

350 g vārīts kondensētais piens

150 g sviests

50 g šokolāde garnēšanai

Pagatavošana:

1. Sakult olas ar cukuru, līdz veidojas baltas putas.

2. Pievienot medu.

3. Miltus sajauc ar kakao un pievieno olu masu. Visu samaisa.

4. Liek mīklu uz cepešplāts, izlīdzina.

5. Cept 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

6. Samaisīt vārīto kondensēto pienu ar sviestu.

7. Izcepto plāksni sagriezt 4 daļās.

8. Pārsmērēt katru daļu ar krēmu. Likt vienu virs otras, ielikt torti ledusskapī uz stundu.

9. Tad ar krēmu apsmērēt tortes malas un pārbērt pāri rīvētu šokolādi.

Video: