Mihails ir PSRS Tautas mākslinieka Oļega Jefremova un teātra Sovremennik aktrises profesores Allas Pokrovskas (Borisa Pokrovska meitas) dēls. Šobrīd aktierim ir 59 gadu.

Viņš debitēja uz skatuves un kinoteātrī 1970. gadu vidū kā skolnieks. 1982-1984 Jefremovs dienēja padomju armijā. 1987. gadā absolvējis Maskavas Mākslas teātra skolu.

Jefremovs bija precējies četras reizes, un viņam ir seši bērni. Viņa pirmā sieva bija redaktore Asja Vorobieva, viņu dēls Ņikita ir Sovremennik teātra aktieris. Viņa otrā sieva bija aktrise Jevgēņija Dobrovoļska, arī dēls Nikolajs ir aktieris.

Viņa trešā sieva bija aktrise Ksenija Kačaļina, viņiem ir dēls Sergejs. Viņa ceturtā sieva ir audioinženiere Sofija Kruglikova, viņiem ir meitas Vera un Nadežda un dēls Boriss. 2009.–2014. gadā Jefremovs prezentēja Pirmā kanāla izrādi Wait for Me, kas veltīta sen pazudušu radinieku un draugu meklēšanai.

LASI VĒL: Notikušas pārmaiņas leģendārās grupas “Līvi” līdera Ainara Virga dzīvē

2010. gados viņš sadarbojās ar Dmitriju Bikovu viņu projektā “Pilsonis dzejnieks” (Nikolaja Nekrasova dzejolis “Dzejnieks un pilsonis”).

Jefremovs lasīja Bikova sacerētus dzejoļus, kas parasti ir satīriski komentāri par mūsdienu Krievijas sabiedrību, politiku un kultūru.

Tomēr 2020. gadā notika tas, ko cilvēki vispār nebija gaidījuši un līdz ar to visa aktiera dzīvē apgriezās kājām gaisā…

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!