Maestro Raimonds Pauls – šis ir vārds, kas katram nozīmē ko citu. Iespējams, Maestro sarakstītā dziesma bija pirmā, kas dziedāta un spēlēta. Daudzi no mums ir izauguši kopā ar talantīgā Maestro darbiem.

Par to mēs varam būt tikai pateicīgi un no sirds novēlēt visu to labāko.

Paula mūzika atsauc prātā svarīgas atmiņas par notikumiem personīgajā dzīvē un arī kopīgi dalītus emocionālos mirkļus, piemēram, dziedot lielajā Dziesmu svētku kopkorī.

Pateicoties Paula radošumam un vadībai, visdažādākajos muzikālajos kolektīvos izauguši jaunie izpildītāji. Komponista daiļrade un dzīvesstāsts aprakstīts grāmatās un atainots filmās.

Maestro piemīt ļoti laba īpašība – jebkurā laikā viņš ap sevi ir pulcējis mūziķus, kas viņa mūziku ietērpuši atbilstoši viņa vēlmēm un atbilstoši tā laika skanējumam.

LASI VĒL: Sliktas ziņas slavenās Olgas Kambalas dzīvē. Viņa pieņem arī lēmumu

Viņa mūzikas katalogu, neskaitot aranžējumus, veido vairāk nekā 2400 darbu. Ko vēl var piebilst? Varam runāt par tagadni, kas turklāt ir mērāma plašā gadu amplitūdā.

Tādēļ Raimonda Paula daudzveidību piedāvājam iepazīt caur klausītāju, kolēģu un laikabiedru skatupunktiem.

Līdz ar gada skaistāko svētku tuvošanos, Ziemassvētki ir tas laiks, kad daudz ko katram no mums ir jāuzspēj izdarīt. Un tieši tāpat ir arī radošajām personām.

Tā iemesla dēļ arī Raimondam Paulam notiek nepārtraukta kustība uz priekšu un ir kārtējie jaunumi.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!