Sastāvdaļas mīklai:
130 g milti
3 olas
20 g kakao
100 g cukurs
2 tējkarotes cepamais pulveris
2 ēdamkarotes medus
Krēmam:
350 g vārīts kondensētais piens
150 g sviests
50 g šokolāde garnēšanai
Pagatavošana:
1. Sakult olas ar cukuru, līdz veidojas baltas putas.
2. Pievienot medu.
3. Miltus sajauc ar kakao un pievieno olu masu. Visu samaisa.
4. Liek mīklu uz cepešplāts, izlīdzina.
5. Cept 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
6. Samaisīt vārīto kondensēto pienu ar sviestu.
7. Izcepto plāksni sagriezt 4 daļās.
8. Pārsmērēt katru daļu ar krēmu. Likt vienu virs otras, ielikt torti ledusskapī uz stundu.
9. Tad ar krēmu apsmērēt tortes malas un pārbērt pāri rīvētu šokolādi.
Video:
Šeit ir 0 komentāri
Izsaki savu viedokli!