Kuram gan nav tā gadījies? No rīta jūs vēl pošaties uz darbu, jūtaties labi un esat gatavi jauniem darbiem, bet, ieradies ofisā, saprotat, ka kaut kas nav tā: kakls sāp, kaulus lauž. Uz vakaru jau jūs pa īstam  saprotat, ka esat slims. Mēdz teikt, ka klepus parādās pirmais un pazūd pēdējais. Un mēs visi zinām, cik grūti ir ar to cīnīties.

Izeja ir! Aptiekās pērkamo sīrupu un tablešu, no kurām jēgas maz, vietā piedāvājam jums gatavot klepus zāles mājās. Darba piecām minūtēm – rezultāts jau nākamajā dienā. Neļausim sausajam klepum sevi mocīt no rīta līdz vakaram un vēl arī naktī. Rīkojieties!

5 mājas sīrupi

Absolūti nekaitīgs, neticami efektīvs – lūk, kā par to atsaucas tie, kam šie sīrupi kļuvuši par uzticamiem palīgiem. Atbrīvojieties no klepus un spēciniet imunitāti ar tautas līdzekļiem.

1. Ar kokosa eļļu. Sajauciet 100 ml medus ar 50 ml citrona sulas. Masu labi samaisiet, tad pievienojiet tai 2 tējkarotes kokosa eļļas. Lietojiet 4 reizes dienā, līdz klepus pilnīgi pāriet. Šis līdzeklis ne tikai atbrīvos no klepus, bet arī stiprinās imunitāti.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!