Meitenes debija kino notika 1997. gadā režisora Mani Tanama filmā „Duets”. Filma gan saņēma kritisku vērtējumu un nebija populāra.

LASI VĒL: Septiņu gadu vecumā viņas tika nosauktas par skaistākajām dvīnēm pasaulē. Lūk, kā viņas izskatās tagad (Foto)

2002. gadā Aišvarija Rai filmējās režisora Sandžaja Lila Bhansali mīlas drāmā „Devdas” Parvati lomā. Filma izrādījās veiksmīgākā visā Bolivudas vēsturē, apgāžot visus kases rekordus Indijā un Amerikā.

„Devdas” bija pirmā bolivudas filma, ko demonstrēja starptautiskajā Kannu kinofestivālā 2003. gadā. Aišvarija toreiz bija žūrijas sastāvā.

Ieguvusi popularitāti pasaulē, Aišvarija nolēma iekarot Holivudu. 2004. gadā viņa filmējās savā pirmajā filmā angļu valodā – režisora Gurindera Čadha filmā „Līgava un aizspriedumi”.

Aišvarija Rai bija pirmā indiešu sieviete, kuras figūra parādījās madam Tiso vaska figūru muzejā.

Runājot par privāto dzīvi – te ne viss bija labi uzreiz. Vairākus gadus meitene tikās ar indiešu aktieri Salmanu Khanu. Taču aiz šķietamas labklājības slēpās Aišvarijas sāpes un ciešanas. Meitenes vecāki nevēlējās atdot savu meitu viņam par sievu un viņi nedeva piekrišanu laulībām. 2004. gadā viņi šķīrās.

Vēlāk Aišvarija iepazinās ar aktieri Abišeku Baččanu. Pēc dažiem gadiem pāris paziņoja par saderināšanos un 2007. gada 20. aprīlī Mumbajā notika viņu kāzas.

2011. gada novembrī pārim piedzima meita. Pēc mazulītes piedzimšanas Aišvarija krietni pieņēmās svarā, tā izraisot pret sevi vērstu kritiku.

Sevišķi viņas dzimtenē Indijā netika palaista garām iespēja pateikt to, ka viņa apkauno visu nāciju. Bija mūza, iedvesmotāja, bet nu kļuvusi par apaļīgu mājsaimnieci.

Taču drīz vien sieviete saņēmās un lieko svaru nometa.

Jau 2016. gadā Kannu festivālā Aišvarija parādījās ievērojami vājāka. Pielūdzēji nespēja acis atraut no skaistules.

Tāds, lūk, svelmains un spēcīgs raksturs ir Aišvarijai Rai. Viņai piestāv jebkurš tēls, pat ar liekajiem kilogramiem viņa izskatījās jauki. Bet tagad it kā uzplaukusi no jauna.