Pamatsastāvdaļas (3 litriem zupas):
300-500g 5 veidu gaļas delikatešu;
400 g liellopa gaļas;
200 g sālītu gurķu;
150 g sīpolu;
3 ēdamkarotes kaperu;
5 ēdamkarotes tomātu pastas;
3 lauru lapas;
olīvas, pipari, zaļumi, citrons – pēc garšas;
augu eļļa.
Pagatavošana:
1. Gaļu izvāra, sagriež gabaliņos.
2. Desu, kūpinātu gaļu, cīsiņus sagriež salmiņos.
3. Sīpolus sagriež gredzenos, sālītos gurķus sagriež kubiņos.
4. Desas un gaļu liek gaļas buljonā, uzvāra, tad pieber sīpolus un gurķus, atkal uzvāra, samazina uguni, vāra vēl 10 minūtes.
5. Pievieno olīvas, lauru lapas, kaperus, tomātu pastu un atkal uzvāra.
6. Pasniedz pievienojot citronu un krējumu, pievieno zaļumus.
7. Labu apetīti!
Šeit ir 4 komentāri
Kāpēc cīsiņus griež salmiņos ,bet gurķus kubiņos ? Vai olīves nepievienojam ?
Si nav diezcik pareiza recepte.Atvaino.
Ja tā raksti,tad raksti godīgi,kur kļūda.Tā būtu pareiza atbilde.
Kāpēc.Paskaidro,ne slēpies.
Izsaki savu viedokli!