Mani vistas gaļas salāti ideāli iederēsies jaungada galdam un kļūs par brīnišķīgu alternatīvu jau gandrīz vai apnikušajiem krabju salātiem, siļķei kažokā un „Mimozai”, es pat nepieminēšu rasolu.

Sastāvdaļas:

300 g vistas krūtiņa;

150 g cietais siers;

4 olas;

1 burkāns;

1 kivi;

100 g konservēta kukurūza;

2 ēdamkarotes majonēzes.

Lai pagatavotu šos salātus, nav nepieciešami nekādi īpašie produkti. Viss nopērkams tuvākajā supermārketā. Salātu rozīnīte ir to īpašais pasniegšanas veids un svētku noformējums. Arī par garšu neaizmirsīsim, bet tā būs lieliska.

Pagatavošana:

Sagatavojiet visas nepieciešamās salātu sastāvdaļas. Burkānus un vistas krūtiņu novāriet līdz gatavībai, olas tāpat (vārīt 7-9 minūtes), to var izdarīt jau iepriekš.

1. Cieto sieru, olas un burkānus sarīvējiet uz smalkās rīves.

2. Vistas krūtiņu sagrieziet kubiņos vai sadaliet pa šķiedrām, kā jums labāk patīk.

3. Ņemiet lēzenu šķīvi, vidū lieciet servējamo gredzenu. Apkārt gredzenam lieciet olas un uzspiediet majonēzi.

4. Pāri lieciet vistas gaļu un arī uzspiediet majonēzi.

5. Nākamajā kārtā lieciet burkānus.

6. Tad cietā siera kārta. Arī tai uzspiediet majonēzi

7. Garnējiet salātus ar plānām kivi šķēlītēm un kukurūzu, kā attēlā. Izskatīsies grezni!

Lai labi garšo!