Mājas Nutellu gatavoju jau sen. Tā sanāk daudz garšīgāka, vērtīgāka un arī lētāka. Garšīgi uz baltmaizes uzziest, vai pie tējas ar pankūkām vai vafelēm. Un vēl es gatavoju tādu desertu: sacepu groziņus, vidū lieku Nutellu, bet pa virsu riekstus!

Sanāk neticami garšīgi!

Sastāvdaļas:

* 1 glāze piena;

* 1,5 ēdamkarotes miltu;

* 1 glāze cukura;

* 2 ēdamkarotes kakao pulvera;

* 1 ēdamkarote sviesta;

* 3 ēdamkarotes maltu valriekstu.

Pagatavošana:

1. Uzvārīt pienu, kuram pievienots sviests.

2. Atsevišķā traukā sajauc miltus, kakao un cukuru.

3. Uzmanīgi pievienojam sauso maisījumu pienam, nepārtraukti maisot.

4. Tagad visam uz lēnas uguns jāpavārās 10-12 minūtes.

5. Visu atdzesējiet, pievienojiet maltus riekstus un lieciet ledusskapī.

Brokastīm uz tostermaizēm derēs ļoti labi! Noteikti izmēģiniet šo recepti, tā ir labākā!

Labu apetīti!