Mājas Nutellu gatavoju jau sen. Tā sanāk daudz garšīgāka, vērtīgāka un arī lētāka. Garšīgi uz baltmaizes uzziest, vai pie tējas ar pankūkām vai vafelēm. Un vēl es gatavoju tādu desertu: sacepu groziņus, vidū lieku Nutellu, bet pa virsu riekstus!
Sanāk neticami garšīgi!
Sastāvdaļas:
* 1 glāze piena;
* 1,5 ēdamkarotes miltu;
* 1 glāze cukura;
* 2 ēdamkarotes kakao pulvera;
* 1 ēdamkarote sviesta;
* 3 ēdamkarotes maltu valriekstu.
Pagatavošana:
1. Uzvārīt pienu, kuram pievienots sviests.
2. Atsevišķā traukā sajauc miltus, kakao un cukuru.
3. Uzmanīgi pievienojam sauso maisījumu pienam, nepārtraukti maisot.
4. Tagad visam uz lēnas uguns jāpavārās 10-12 minūtes.
5. Visu atdzesējiet, pievienojiet maltus riekstus un lieciet ledusskapī.
Brokastīm uz tostermaizēm derēs ļoti labi! Noteikti izmēģiniet šo recepti, tā ir labākā!
Labu apetīti!
Šeit ir 1 komentārs
f
Izsaki savu viedokli!