Šodien pagatavosim garšīgu un sātīgu biezpiena torti, kura nav jācep.
Sastāvdaļas:
* 400 g biezpiena;
* 200 g cukura;
* 400 g krējuma;
* 150 g sviesta;
* 200 g cepumu;
* želatīns 2 paciņas;
* 100 g šokolādes;
* 75 ml saldā krējuma.
Pagatavošana:
1. Blenderī sasmalcina cepumus, izkausē sviestu, sajauc kopā ar cepumu masu. Izveidosies blīva, bet irdena masa.
2. Liek masu tortes formā un nedaudz piespiež ar karoti.
3. Liek formu ledusskapi, lai nedaudz sacietē.
4. Pa to laiku gatavo pildījumu. Blenderī sajauc biezpienu, krējumu un cukuru. Tad sadala masu divās daļās.
5. Katrā bļodā pieliek klāt želatīnu.
6. Šokolādi izkausē ūdens peldē un pievieno tai saldo krējumu. Šo masu pievieno vienai no biezpiena masas bļodām. Labi samaisa, lai veidojas viendabīga masa. Būs viena gaiša, otra tumša biezpiena masa.
7. Sāk veidot torti. Izņemam no ledusskapja formu un liekam pa kārtai biezpiena masas – gaišo, tad tumšo, tad atkal gaišo.
8. Kad viss pabeigts, var sākt dekorēt torti. Paņemiet zobu kociņu un zīmējiet rakstu pēc vēlēšanās.
9. Atstājiet torti ievilkties uz nakti. Tā būs sulīgāka un mīkstāka.
Labu apetīti!
Šeit ir 1 komentārs
Vai želatīnu nevajag izkausēt ?
Izsaki savu viedokli!