Palmu eļļa paaugstina holesterīna līmeni asinīs, kā dēļ var rasties infarkti un insulti.
Sāls piedevās veicina šķidruma uzkrāšanos organismā, asinsspiediena pacelšanos.
Nātrija glutamāts var radīt pseidoalerģisku reakciju, kas rodas no pārtikas nepanesības.
Mākslīgie garšas uzlabotāji palielina aterosklerozes un vēža veidošanās risku. Ja makaroniņi neuzbriest 4 minūšu laikā, produktu lietot ir bīstami, jo ir bijusi traucēta ražošanas tehnoloģija.
Paciņā ātro makaronu ir 423 kilokalorijas.
Olbaltumvielas 5,2 g.
Tauki 20 g.
Ogļūdeņraži 53 g.
Visvairāk ātrvārāmos makaroniņus patērā Ķīnā – 27,7 miljardus paciņu, Indonēzijā – 11,2 miljardus paciņu un Japānā – 5,4 miljardus paciņu.
Makaroniņu ražošanas process
Šeit ir 0 komentāri
Izsaki savu viedokli!