Cilvēki visā pasaulē izmanto svaigu ķiploku kā tradicionālu līdzekli augsta un zema asinsspiediena, holesterīna līmeņa kontrolei, lai cīnītos ar sirds slimību, pasargātu sevi no infarkta, aterosklerozes.
Ķiploki novērš angiotenzīna veidošanos, kā arī palīdz atslābināt asinsvadus. Ķiploks ir efektīvs sliktā holesterīna kontrolētājs. Ja jūs ēdat ķiplokus, tad jūsu organisms 24 stundu laikā reaģē uz to.
1. stunda. Ķiploks tiek pārstrādāts kuņģī un kļūst par barību ķermenim.
2. -4. stunda. Ķiploks palīdz organismam cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un organismā esošajām vēža šūnām.
4.-6. stunda. Metabolisms sāk saskatīt ķiploka priekšrocības un aktivizē liekā šķidruma izvadīšanas procesu, kā arī dedzina uzkrātos taukus.
6. – 7. stunda. Ķiploka antibakteriālās īpašības, kad tas nonāk asisnsritē, sāk pildīt savus antibakteriālos procesus organismā.
8. -10. stunda. Ķiploks jūsu organismā sāk dziļās attīrīšanas procesu, kā arī veic sekojošus procesus:
* Palīdz regulēt holesterīna līmeni asinīs.
* Attīra artērijas un paaugstina asinsspiediena līmeni.
* Stiprina organisma aizsargspējas un nostiprina imūnsistēmu.
* Novērš smago metālu nonākšanu jūsu organismā.
* Stiprina kaulus.
* Mazina nogurumu,
* Uzlabo sportiskos rezultātus.
Šeit ir 4 komentāri
Murgi .Lai tik būtu ko rakstīt.
Tā arī nesapratu – svaigs vai cepts ķiploks??? Virsrakstā ir cepts, tālāk tekstā svaigs…
Obligāti jācep vai var arī svaigā veidā?
Kapec nau atbilzu ja ir komentari
Izsaki savu viedokli!