Koržiki jeb piena cepumi bērnībā bija vieni no iemīļotākajiem gardumiem. Tāpēc, lai atcerētos, kā tos pareizi taisīt, mēs jums esam sagatavojuši recepti.
Sastāvdaļas:
● 400 g miltu
● 200 g cukura
● 100 g sviesta
● 80 ml piena
● 10 g cepamā pulvera
● 1 ola
● 1 tējkarote vanilīna
Pagatavošana:
1. Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru, olu un pienu.
2. Pievieno vanilīnu, cepamo pulveri, miltus – ātri samaisa mīklu – tai jābūt mīkstai.
3. Mīklu izrullē 0,6-0,7 cm biezumā.
4. Izspiež koržikus, liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
Lai labi garšo!
Šeit ir 0 komentāri
Izsaki savu viedokli!