Kura saimniece gan nevēlas pārsteigt savu ģimeni un iepriecināt to ar jaunu, garšīgu ēdienu? Ierastie ēdieni reizēm apnīk un kārojas pēc kaut kā jauna un īpaša. Recepte, kuru piedāvājam, būs tieši tas, kas jums vajadzīgs.

Pankūkas laikam gan ir ēdiens, kurs garšo katram. Parasti tās gatavo uz piena, kefīra, ūdens, vājpiena vai alus bāzes. Piedāvājam nedaudz atkāpties no ierastajām receptēm un izmēģināt ko jaunu. Tās būs pankūkas uz majonēzes bāzes. Jā, jā, nebrīnieties! Tieši majonēzes!

Majonēzē gan ir daudz kaloriju, taču uz brīdi aizmirsīsim par kalorijām un liekajiem kilogramiem. Vienkārši atļaujieties nobaudīt šo maigo pankūku satriecošo garšu. Tādas jūs patiešām vēl nebūsiet ēduši.

Sastāvdaļas:

Olas 2 gab.

Majonēze 2 ēdamkarotes

Cukurs 2 ēdamkarotes

Vanilīns ½ tējkarote

Cepamais pulveris ½ tējkarote

Sāls ½ tējkarote

Augu eļļa 2 ēdamkarotes

Silts vārīts ūdens ½ glāze

Milti 9 ēdamkarotes

Un tagad droši ieslēdziet video un skatieties, kā ātri un vienkārši var pagatavot šīs oriģinālās pankūciņas.

Labu apetīti!

Noskaties video: