Šo mazo kucēnu, kurš diktē noteikumus savai mammai, sauc par Elvisu. Nabaga suņukam ir defekts kopš dzimšanas, kas viņam liek izskatīties tā, it kā viņš visu laiku smaidītu. Tāpēc arī vārds Elviss, par godu rokenrola zvaigznei.

Kucēnam defekts neļāva baroties ar mātes pienu, tāpēc viņam nācās mācīties izdzīvot. Mazulīti baroja ar pudelīti, ar viņu nācās krietni noņemties, bet viņa māte, pastāvīgi uztraucās un nekad neatkāpās no sava bērna.

Viņa ļoti rūpējas par savu mazuli, burtiski neatkāpjas no viņa, gatava nepārtraukti mīļot un gaida no viņa pretmīlestību, nesaprotot, kāpēc viņš uzvedas pavisam ne tā, kā viņai gribētos. Mazais Elviss dusmojas, viņš tik ļoti vēlas būt patstāvīgs.

Neraugoties uz to, ka viņš knapi stāv uz kājām un pat grīļojas, viņš visai dusmīgi rej un mēģina bēgt iekarot pasauli. Es domāju, ka šajā mazajā suņa puikā sevī atpazīs katrs pusaudzis.

Elvisa māte ir pacietīga, viņa dusmīgi uzrej, norādot uz to, ka viņš uzvedas nepareizi, pēc tam maigi samīļo un aplaiza savu kucēnu. Ceru, ka viņš sapratīs, cik ļoti viņa viņu mīl un kā viņam ir paveicies. Tad viņš būs maigāks attieksmē pret māti!

Video: