Vīns ”AurumRed” Gold tiek uzskatīts par visdārgāko pasaulē – viena pudele maksā 30 000 dolārus. Dzērienu gatavo no tempraniljo šķirnes vīnogām, kuras tiek vāktas no vismaz 100 gadus veca vīnogulāja.

Kas patiesi atšķir šo vīnu no citiem vīniem, ir tas, ka vīnogu audzēšanas procesā tiek izmantots ozons. Pateicoties tam, vīndaris Ilario Garsija iegūst dzērienu ar unikālu garšu un veselu virkni ārstniecisku īpašību.

Vīna “AurumRed” izgatavošanas pamatā ir stingra vīnogu atlase, vēja un irigācijas sistēmas kontrole, kas izmanto ozonu, lai pasargātu vīnogulājus no iespējamām saslimšanām. Ozonētais ūdens ir tīrs, tajā nav vīrusu un baktēriju, tas novērš sēnīšu rašanos un parazītu ieviešanos, tie ir augiem kaitīgi.

Laimīgie, kam izdevies nogaršot šo vīnu, atzīmē tā neparasto īpatnību, kurai nespēj rast izskaidrojumu. Griežot glāzi ar “AurumRed” pilksteņa rādītāju virzienā, vīns smaržo pēc ingvermaizes, plūmēm, sausajiem augļiem un riekstiem, bet griežot uz pretējo puisi – pēc kakao, meža ogām, mellenēm.

Bet tie vēl nav visi ”zelta vīna” pārsteigumi. “Aurum Red”, pat atvērtā pudelē neskābst un nebojājas vairākus mēnešus un pat gadus. Precīzāk, pēc Ilario Garsijas vārdiem – līdz pat četriem gadiem.

Gadā saražojot 300 pudeles, vīndarim nav vajadzīgi starpnieki tā realizēšanai.

Bez “Aurum Red Serie Golds”, Ilario vēl saražo 6000 pudeles “Aurum Red Serie Plata”, kur vienas pudeles cena ir 450 eiro un 3000 pudeles baltā vīna “Aurum Red White”, kura pudele maksā 15 eiro. Nogaršot vai iegādāties šos vīnus var tikai dažos Spānijas, ASV un Ķīnas veikalos.