Agnese savā Facebook profilā publicējusi visai noderīgu video, parādot, kā pareizi ir jātīra asaris.
Agnese raksta:
Ome visu savu mūžu cīnījās ar šo neiespējamo misiju – zvīņu nokasīšanu asariem!!!
Ir redzēti visādi paņēmieni, kas beidzas ar izmisumu, asarām, kašķi ğimenē, saplēstām rokām utt..
Tas viss ir inkvizitoru izgudrots. Asaris ir supergaršīga zivs un super viegli tīrāma zivs!
Video ar pamācību:
Šeit ir 6 komentāri
Pirmkārt tā nav tīrīšana,bet dīrāšana…otrkārt tas nav ātri…
Un pats garšīgākais(āda) tiek izmests ārā
Vienkārši un ātri ir tirit ar drāšu birsti,gan asarus gan lidakas,zvīņas pazūd momentā.
Ceptam asarim ādiņa ir visgaršīgākā.
asaris gatavots bez ādi;nas nu nezinu…..
Esmu makšķerniece. Tā zivs man ir žēl, jo nekas nav palicis no visa garšīgā kas zivij ir pēc cepšanas. Labāk tīru ilgāk ,toties ēdīšu garšīgāk!
Izsaki savu viedokli!