Krievijas kino un teātra aktrise Marija Kuļikova kļuva populāra, pateicoties Nadjas lomai televīzijas seriālā “Divi likteņi”. Piedalīšanās šajā projektā noteica jaunās aktrises, kuru gaidīja veiksme gan profesionālajā, gan privātajā jomā turpmāko likteni.

Marija dzimusi Maskavas inteliģentu ģimenē. Viņas vecmāmiņa bija visiem labi pazīstamās Krievijas Gņesinu vārdā nosauktās mūzikas akadēmijas dekāne. Meitenes tēvs ilgu laiku bija profesionāls dziedātājs. Bet Marijas māte nebija saistīta ar mākslu, kaut gan mūziku labi pazina. Viņa bija inženiere.

LASI VĒL: Kāpēc man to vajadzēja to redzēt? Visbriesmīgākie tērpi, kādus vien var iedomāties.

Ņemot vērā lielo mūzikas klātbūtni apkārt, pārsteidz tas, kas Marijai nebija vēlēšanās mācīties klavierspēli, kaut gan šodien atzīst, ka ļoti to nožēlo. Vispār vecāki necentās panākt, lai meitenes nākotne būtu saistīta ar kādu radošu profesiju, konkrēti ar dziedāšanu.

Redzot apkārt negatīvus piemērus no meitas vienaudžu vidus, kad bērni nonāk sliktās kompānijās, vecāki tomēr pierakstīja meitu teātra pulciņā, lai viņa būtu nodarbināta.

Tā nu sanāca, ka pusaudža gadi Mašai iekrita trakajos deviņdesmitajos – grūtos, nestabilos, ar kriminālām un negatīvām lietām piepildītos. Tāpēc arī vecāki nolēma atrast meitai interesantu nodarbi, lai viņa neklaiņotu pa ielām.

Marija Kuļikova labi atceras savu pirmo parādīšanos uz skatuves. Tas notika desmit gadu vecumā un tā bija mazās raganiņas lomā.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!