Facebook vietnē lietotāja Baiba ir publicējusi ziņojumu, kurā lūdz sabiedrības padomu un palīdzību. Kā izrādās, tad sieviete meklē pirms 17 gadiem pazudušo māsu un pavisam nesen tika noskaidrota informācija, ka 2005. gadā pazudusī māsa esot izņēmusi pasi Latvijas vēstniecībā, Itālijā.

Pats dīvainākais esot tas, ka pases bildē esošā persona nav sievietes māsa. Baiba lūdz palīdzību attēlā redzamās personas noskaidrošanai.

Baibas ziņojums:

“Sveiki visiem! Meklējot savu pirms 17 gadiem atpakal pazudušo māsu, saskāros ar diezgan interesantu lietu- mana māsa ir iznemusi pasi Rīgas 9. Daļā 2005. Gada 27.aprili.( cik uzzinaju Rigas 9. Pasu daļa taisa pases vēstniecībām), tātad sliecos domāt, ka pasi viņa ir iznemusi Itālijā (tā arī viņa 2000. Gadā teica mammai, ka brauc uz Itāliju).

Liels bij mans izbrīns kad ieraudzīju 2005. Gadā izņemtās pases bildi. Persona bildē – NAV MANA MĀSA. Respektīvi sanāk, ka kāda cita persona ir iznemusi pasi uz manas pazudušās māsas vārda iespējams iemainot pret viņas iepriekšējo pasi.”

Ej uz nākamo lapu un lasi  turpinājumu!