Es daudz cepu un gatavoju dažādus desertus, tikai nezin kāpēc mans dēls no visiem izvēlas tieši šo torti.

Iespējams, ka kādam šī torte liksies pārāk vienkārša, bet manam dēlam tā liekas garšīgākā no visām.

Sastāvdaļas:

0,5 kg zefīra;

50 g želatīna;

350 g biezpiena;

350 g krējuma;

1 glāze cukura;

3 gab. kivi.

Pagatavošana:

1. Sakuliet biezpienu ar krējumu un cukuru līdz viendabīgai masai.

2. Izšķīdiniet želatīnu, kā norādīts iepakojumā.

3. Gatavo želatīnu pievienot biezpienam un krējumam, samaisiet visu.

4. Ņem tortes formu, sadala zefīra gabaliņus uz pusēm.

5. Blīvi liek zefīra gabaliņus formā.

6. Notīra kivi, ar tiem aizpilda laukumiņus starp zefīriem.

7. Pārlej pāri biezpiena – krējuma masu.

8. Liek ledusskapī uz diennakti.

9. Pasniedzot var pārkaisīt ar kokosa skaidiņām.

Labu apetīti!