Kad tuvojas jaungada svētki, katra saimniece cenšas izdomāt oriģinālus un skaistus ēdienus svētku galdam, pie kura kopā sanāks draugi un radi. Protams, neparastā veidā pasniegt gaļas ēdienus ir visai grūti, bet ar uzkodām un salātiem viegli var svētkus padarīt košākus un krāsainākus.

Esam sagatavojuši visai interesantas salātiņu receptes, kas tiešām var kļūt par jebkura svētku vakara rozīnīti. Tikai paskatieties, par ko var pārvērst visparastākās salātu sastāvdaļas un kā var jaunā veidā pasniegt sen zināmus ēdienus.

Jaungada vainags „Kaprēze”

Jums vajadzēs:

* 200 g ķirštomātiņus;

* 70-100 g mocarellas siera;

* 20 bazilika lapiņas;

* 4-5 ēd. karotes olīveļļas;

* sāli, piparus pēc garšas;

* šķipsniņu oregano (raudeni).

* 1 t.karoti kaperu.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!