2010. gada 7. jūlijā Klementsu ģimenē bija pieaugums. Pasaulē nāca meitenītes dvīnītes Ava Marija un Lia Rouza. Viņu vecāki bija septītajās debesīs, bet vecākais brālis priecājās, ka viņam nu ir divas mazas māsiņas.

Džakija, mazulīšu mamma, tāpat kā katra māte, uzskatīja, ka viņas meitiņas ir vislabākās. Taču viņa pat iedomāties nevarēja, ka septiņus gadus pēc piedzimšanas, viņas meitiņas tiks atzītas par pirmajām skaistulēm starp bērniem!

Tagad žurnālisti sauc Klementsus par modeļu ģimeni. Modeļu aģentūras karo par tiesībām piedāvāt Marijai un Rouzai izdevīgus līgumus. Pat vecākais brālis ir dabūjis savu tiesu popularitātes!

Laimīgā dvīņu māmiņa atceras, ka modeļu aģentūras sāka interesēties par meitenītēm, kad viņām bija tikai seši mēneši. Taču tolaik Džakija noraidīja izdevīgos priekšlikumus, jo audzināt trīs bērnus filmēšanas apstākļos būtu neiespējami!

LASI VĒL: Populārā dziedātāja Samanta Tīna saraudina fanus: Manā dzīvē ir notikušas lielas pārmaiņas (Video)

Septiņi gadi meitenītēm palika 2017. gada 7. jūlijā. Viņu māte šajā datumā 07.07.2017. saskatīja laimīgu zīmi un pirmo reizi ievietoja meitenīšu fotogrāfiju Internetā. Pagāja burtiski pāris mēneši, un meitenes kļuva apbrīnojami populāras!

Ej uz nākamo lapu un paskaties, kā ir izmainījušās meitenītes  (Foto)!