Ar katru dienu aizvien vairāk mēs sākam apzināties pareiza uztura nozīmību, tāpēc cenšamies savā ēdienkartē ieslēgt maksimāli daudz vērtīgu produktu. Veselībai derīgu produktu sarakstā vienmēr ir arī zivis.

Zivju fileja ir vesela vitamīnu un mikroelementu krātuve. Tajā ir viegli uzņemamais olbaltums, vērtīgie tauki, kuri sastāv no treknajām taukskābēm omega-3 un omega-6.

Diemžēl ne visas zivis, ko redzam lielveikalu vitrīnās, varam uzskatīt par vērtīgām. Pie tādiem retiem izņēmumiem varam uzskatīt arī pangasiju.

Esam jau rakstījuši, ka šis zivju veids ir iekarojis mūsu veikalus savas zemās cenas dēļ. Taču pangasija atšķiras ar savu zemo kvalitāti un var nopietni kaitēt cilvēka veselībai.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!