Droši vien katram no mums patīk labi paēst, bet ēst restorānos ir īpaša greznība – nav stundām jāstāv pie plīts un pēc ēšanas jāmazgā trauku kaudzes. Diemžēl ne katrs var apmeklēt restorānus tik bieži, cik gribētos. Bet, ja jau reiz esat izlēmuši iegriezties tādā dārgā iestādē un pavadīt neaizmirstamu vakaru, gribas, lai viss būtu augstā līmenī.

Mūsdienās ir daudz dažādu restorānu, kuri tā vien cenšas pievilināt klientus, bet ne katrā no tiem jūs labi un pareizi apkalpos, pagatavos gardu ēdienu un priecēs ar jauku atmosfēru. Kā gan starp daudzajiem, lai atpazīst restorānu, kurā labāk neiegriezties, lai velti neizšķiestu naudu un nesabojātu garastāvokli?

Slikta restorāna pazīmes

1. Maz apmeklētāju

Ir aizdomīgi, ja restorāns ir tukšs, jo labi restorāni ir ļoti populāri un tajos vienmēr apgrozās cilvēki. Ja apmeklētāju nav, tas var liecināt par ļoti augstām cenām vai ne īpaši garšīgiem ēdieniem. Tādās vietās jūs var pabarot ar ne pirmā svaiguma ēdieniem.

2. Aromāts

Restorānam jāsmaržo pēc svaiguma, un viss! Nekādiem blakus aromātiem ne no virtuves, ne no tikko noslaucīta galda nav jāvēdī. Ja jūs sajūtat virtuvē gatavota ēdiena smaržu, tad virtuvē ir slikti tvaika nosūcēji.

3. Pārāk plaša ēdienkarte

Labā restorānā netiks piedāvāta visu pasaules valstu virtuve. Tas izvēlēsies savu virzienu ēdienu piedāvājumā un attīstīs to, pilnveidojot savas iemaņas.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!